Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2020 23:49 - Съжалявам за всичкото внимание, което ти отделих...
Автор: zdrachna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.07.2020 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Низ от лоши дни ми се събраха напоследък, и гадната новина е, че нещата продължават да вървят стремглаво надолу. Като се започна от петъка, когато се прибрах на Петрич, та се стигне до сряда ,днес. Едно след друго вървят ужасен ден , приятна нощ, ужасен ден, мила нощ, ужасен ден, ужасна нощ и т.н
Хронологически петък , пътувам попадам в адското задръстване. Пиша на Специалния нещо, че ме е сийнал от 12 часа, почва нещо да ми се заяжда , излизал си с някакви момичета от неговия град, и те горките оу оуууууу въздишат по него, казал им 2 хубави думи и те вече ооооооо ти си мега добрия и една шматка даже се изказва все едно от векове се познават и се зарибяват перверзниците „миличък ти никога не си се променил винаги си си все така добър не трябва да обръщаш внимание на тези, които не мислят така за теб“. Мале мале щях да ревна. Смешката винаги си бил така добъъъъъър мяу мяу. Аре да се факате и двамата а ?
На следващият ден не помня дал излезе, но каза че утре ще се размаже от сваляне на гаджета. Ми к. Ходи къде искаш и с когото искаш , пука ли ми ?
Питах от учтивост къде беше , излезе ли защо не пишеш ?
- Много си ревнива, няма да ти казвам къде и с кого ходя.
Олеле Боже, горкичкият , в момента, когато изрича тези слова аз вече знам , че се оправя и е готов да излиза да се зарибява с въпросната сладкодумка или с една от многото , а и нищо чудно оргийка да си спретнат, и без това е загорял на макс , че не е правил от много време секс , така че вместо да редува срещите, бам троен аксел ще ги пръсне и 3те.
Съботата ми се разруши на пух и прах или неделята беше … не помня то толкова емоции се събраха. Както и да е , на следващият ден явно е излизал и нз какво издрънка пак , но беше обидно и не оцени снимките от планината , които пратих. А тогава хораааа, какво се случи ако знаете….
В неделя сутрин се ровя в телефона на сестра ми, че беше оставен на зарядно. Познайте какво виждам там .? Даааа, мъжко гей порно. Измислям си причина да ходим да се разходим някъде, за да мога да я питам уж неволно , за тези работи , които гледа едно 16 годишно детенце.
Излизаме и гледам ,че почва да се отпуска , говори ми за това как с Макси са приятели с превилегии и познайте веднага се сещам за Специалния и срещите му предната вечер. Пък те с неговата толкова бързо са преминали бариерата на приятели и са вече гаджета , че плануват да ходят заедно на планина. И това лично тъпанара ми го споделя , тъй като тя му пратила гифче как Джери сънува, че Том го гони. Ама че тъпа филмарка, един за друг са си, нека ходят на планина и се хвърлят и двамата от там. Смотаняци гадни. Та тя гледала Пришълецът и той разбираш ли се сеща в 23 часа нощес да ме пита какво значи това гифче, а останалите дни къде беше лъжец скапан.
Ужас просто. Не мога да го понасям . Толкова не ме е отблъсквал дори Христофор Илюжъна, който криеше , че не е скъсал , този маняк сам си казва, че ще ходят там или онам и какъв щял да бъде климата, къде ще се ебат и т.н
Бляк. Добре, че затворих тази страница. И вече с лекота мога да кажа , че е истина , че от любовта до омразата крачката е една. Или нещо подобно , можете ли да си представите за какъв жалък неблагодарник толкова хора имат грешно мнение, та и вие които ми пишете за сродни души. Моля ви се, тоз маняк ли да ми бъде душичката , не не той е сродната душа на курвите като него , които ги е страх да им кажат обичам те или че те желаят и харесват, на такива помии само обиди и ругатни нищо друго не заслужават нищо друго няма да запомнят.
На този грозен фон, отново се появи Тоши, душичката от Пловдив. С него сме онлайн приятели от може би 2 години, които слагат в задния си джоб познанства пълни с караници от 7 месеца пффф.
Та добре, че беше душичката , че от тези дни когато отдава вниманието си на нея , а аз съм пълна с въпроси без отговор, бях забравила съвсем да се усмихвам.
Тоши ще идва събота след курса да се видим, не мога да повярвам, запомнил душичката, че имам курс събота и неделя до 18 часа и ще дойде след това и да излезем някъде по Боянски водопад за да се видим. Йееееее имам поводи за положителни емоции на фона на конските фашкии , с които ме обляха.
Говорех ви за сестра ми и сексуалните й излияния , правила е поне 5-6 пъти свирка и тоя й свършил в устата, тя не знаела какво да прави и я глътнала. Другият път му почервеняла главата от смучене, третия път нещо го заболяло и … ми ги казва тия неща , като ми търси съвет. Какво мога да й кажа аз ? Като на Хрисофор му беше малък колкото юмручето ми и как хем с уста хем с ръка , то нямаше място за ръката ми, и не е почервенявал никой, как става това почервеняване , да не би да прави смучки и да иска да му изпие спермуса още докато е в тръбичките?
Той й предложил да я близне само че тя отказала, защото щяла да го опръска. Глупости . бг всички знаете , че нашия сой нямаме много сок, особено девица, колкото и да сме възбудени и да ни близват , то няма кой знае каква течност за да се опръска , и аз съм гледала по порното какви фонтани правят , но ние не сме от тях.
И ме пита:
- Голям ли му е на Специалния искаш ли да му го лапнеш ?
Естествено че не му е голям, не си избирам хората по кур. Не искам да ми говори такива неща, но това е единственият начин да сподели. Казах й, че с него само се караме, че не е мой тип по външност, нито по вътрешност, и че няма смисъл да говорим за него, понеже той курвее по Варна сити.
- О искаш ли като идем в Созопол да се видите, да доведе негов приятел и да му духам да ми каже дали съм добра.
Такъв шамар ми се идваше да й зашия, но помислих , че е по-добре това да говори , отколкото да мълчи.
Естествено , че това няма да стане, първо защото не искам да го виждам дори на снимката , която сглобих, второ , че камо ли на Созопол да се появи пред нашите никакъв филм, трето приятелите му са стари като него и въобще няма да се духа на нито един от тях.
По-рано днес ми писа, че щял да идва в Сф, за 2 дни, еми хубаво аз не знам , защо ми казва тази информация като грам не ме интересува. Той ще дойде точно тогава , когато ще съм на море, и иска като Бог да го чакам, и да се оглеждам в студентски или метрото за да го видя и да съм направена с грим пфффффффф
Да си взема неговата манячка и да си се правят хепи цяла нощ, не ми пука.ком.
Питах Тоши и Михаил, с който пък утре ще се виждам понеже иска да се запознаем на живо той е QA и за тези няколко седмици все добро впечатление ми прави. Те казаха, че като им кажат че ги обичат или желаят или харесват, биха се зарадвали дори да не изпитват същото, и няма да го приемат като притискане, защото смятат, че е хубаво някой да ги обича, а не да пуска как Том гони Джери и да намеква , че иска да я гонят по същия начин и да фръцка дупе и той да тича по нея.
Тоши иска да остане да спи в хотел и да може в неделя пак след курса да се видим. Той даже ми предложи да ходим заедно на море на Слънчака дори само за 2 дни през уикенда, и аз много се зарадвах , никой до сега не ми беше казвал, че иска да ходи някъде само с мен и че ще му е супер приятно. Нямам търпение да дойде събота и да го видя и гушна за 2 години нито 1 път не сме се скарали или спречкали за нещо.
Днес сряда падна един пациент с проходилката по стълбите, и както винаги обвиниха мен. Заболя ме, че не ме защитиха макар че на камерите се вижда , че аз влизам до стаята да му взема шишето с вода, а той продължава напред и ходи към стълбите и пада. Не съм очаквала, че ще си нося служебните проблеми вкъщи, но се случи мамка му. Не спрях да го мисля, че като падна си счупи ръката и може би аз съм виновна, не трябваше да го оставям за миг сам, дори да иска вода.
Купата е черна а, ей сега казват че Локо плд е спечелил, Пловдив като града на Тоши. Ако дойде и ме вземе след курса и отидем някъде на високо да се гушкаме ще е най-страхотното нещо на света.
Понеделник ходих до университета да си депозирам дипломите и да подам заявление за участие в защитата на 27 юли, обаче Никола, най-любимия ми колега още от бакалавъра, нищо не ми каза , за снимка, че трябва да се занесе. Даже едно сърдито ми говореше за курса, че ние с Хиси не сме честни като не сме го записали и него , все едно той няма да си плати. Обаче бърза с изводите и не чака да му обясня, че всъщност сме записани от майката на Хиси, която е член на Асоциацията и сега видяха, че ние не сме и ще ни вземат +50 лв отгоре. Едва ли не ние се натрапваме само , защото не внасяме пари за членски внос та сега да ни ги вземат на калпак.
Вторник Моника ми каза, дали искам да ми върне парите за отменената разходка с луксозна лодка, и аз и казах , че няма нужда и да отиде с някой с който ще й бъде приятно.
Понеже си делихме парите като идваха да пръскат срещу дървеници , а аз ще оставам тук така или иначе , тя ще се мести и то е пръскано и един вид сме квит.
Още бомба не е паднала отгоре ми. Чакам повече събота, отколкото утре … четвъртък вечер срещата с Мишо.

image




image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdrachna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 110210
Постинги: 103
Коментари: 31
Гласове: 163
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930