Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2020 22:47 - Той е беден в сърцето .. не е специален.. продължението
Автор: zdrachna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Колкото и да се опитвам да не мисля за това няма как . Всяка една мисъл е, че аз губя ....

Че аз ги губя и никога повече няма да са част от живота ми.

Макар вътрешно да осъзнавам, че и двамата са различни от мен и може би нямаме много даже бих казала хич нямаме общи черти, но това време през което бяха част от мен И моят свят ми харесваше компанията им. 

Моника с която от гимназията се познаваме, вярно че и Радостина ме предаде сами знаете историята, но тук поне са различни нещата. Да обиди ме, мисля че и сама ще се оправя и ще ми е добре,но защо трябва да е така? Защо трябва да съм Пак сама? Когато имах проблеми винаги знаех, че като я потърся и споделя ще ми олекне. Защото тя винаги се отзоваваше имах й доверие. Някак си от позната съученичка от моя клас, успя да се превърне в приятелка. И то не каквото и да е , а моя близка и скъпа приятелка, която не исках да изгубя по толкова нелеп начин.

А винаги се смеех като ми казваха : " Злате като заживееш с приятелка , се карате ,колкото по-далече толкова по-добре."

И макар че сега, пиша този пост докато съм ревяща, хленчеща лигла плашеща се от това ,че не може да задържи хората които обича, все вярвам че и като ми мине и като публикувам поста вече няма да съм такава и ще мога да си кажа че миналото си е минало и е за това да си остане там. Сега докато се стича водопада от сълзи, както във Варна вали ( ха ха даже и забавна) ,мисля и премислям действията си. Трябваше ли да й пиша това писмо така де няколко бележчици и да й казвам,че ще ми липсват моментите с нея и това което ни предстой няма да можем да го споделим заедно и ще съм хипер сад.

Реално погледнато знам,че за да го е взела това решение въпреки всичко което съм правила за нея,не е приятелско от нейна страна. Това, че ме представя като "съквартирантката" също ме дразни, но аз за разлика от нея си казвам . Има и друго да съквартирантите не са длъжни да търпят дребнавостта ми ( според нея) , а един приятел както мислех че сме и то от 10 години редно ли е като нещо не му хареса да каже,за да се изгладят недоразуменията. В шок съм... И не само за това че не ми казва С какво й преча ами и че взе лекомислено решение ей така от нищото да каже " ми няма да живеем вече заедно махам се" ?!

И какво си мислите направих аз най-голямата грешка...

- ми добре... ок даваме предизвестието 1 месец и бай.

В тоя момент все едно изтръгнаха жлъчката ми я и хвърлиха. Та нали моите планове бяха на квартира в студентски докато не стане апартамента пак в студентски ? Тогава за какъв дявол казвам ми ок предизвестие. Ей така като съм нервна и кажа някоя тъпня хипер мн се дразня. Нашите душици естествено казаха и дума да не става за местене, те ще помагат финансово, а и емоционално имайки предвид, че им се обажда хленчещото им "голямо" дете. Не искам да ги разочаровам за нищо на света. За мен те са най-важните и обичани хора, и не исках да опирам пак до техните средства... но явно пак се провалих с преценките си, и вместо да живея самостоятелно макар и с друго момиче , да не се налага да ми дават пари, уви ..

Като си правя ретроспекция и връщам лентата назад осъзнавам , че не аз съм дребнавата, защото дори когато я поздравявам на нея й се чете в очите, че не мисли за хубавите неща които бяха и ни предстояха, а напротив все в главата й се върти " трохите които ме дразнеха и станах да ги измета, запушения канал в банята и лампата " . Едва ли човек , който не е дребнав и злопаметен ще върти една и съща песен непрестанно. Ако мислите, че Специалния ме подкрепя в този момент и единствената ми радост в деня Мммм не, бъркате!

Освен,че не спира да се заяжда от дни насам ( петък, събота и неделя) ме мисли за използвачка. И ако мислите, че това е най-лошото грешите. Според него трябва сама да съм си достатъчна , сама като куче без да ми е нужна подкрепата и без да съм сигурна , че той е до и с мен макар и виртуално. Според него САМА трябва да си се оправям с трудностите и ако той бъде така добър с мен да се държи човешки то това е награда и аз вече не се оправям сама, а той се оправя с мен. За него това да подкрепяш или да бъдеш добър с някой в трудност е , той да не се оправя сам. И защо трябва все да съм САМА ? ЗАЩО МИ Е ДА СТАВАМ ПО-СИЛНА. КАТО ЩЕ УВЕХНА САМА БЕЗ ПРИЯТЕЛИ И БЕЗ НЯКОЙ КОЙТО Е ДО МЕН ДОРИ ДА Е НА РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ?

Защото и той е злопаметен , не може да забрави "какви изводи съм си правила" " пак едно и също" "Не ти е за първи път" и тем подобни е добре аз мога ли да прощавам всички грешки и да търпя гадното му отношение в името на това , че съм имала чувства съм него и не искам да го изгубя от живота си И НЕГО. Неее, той трябва непрестанно да натяква " Не те интересува" . - с кого си навън?

- Няма значение .

Защо ? Според кой няма значение. Толкова ли е трудно да бъдеш прям с мен .

Нормалните хора се радват, когато им пожелават да се запознаят с повече хора от другия пол . На мен винаги ми пожелават да си намеря гадже, какво да тръгна да казвам на хората ?

- Оооо недейте пожелавайте не знаете дали съм го срещнала или не.

Ама че тъпо. Казвам хаха добре мерси и това е .

Една обикновена шегичка или по закачливо пожелание. Какво толкова се е случило ???

И ето снощи в неделя .

-Как си прекарахте.

- беше супер искам така да е цяло лято.

- дано ,ще бъде.

- как ще бъде няма от къде да знаеш .

-Оффффф нямало от къде да знам ,  нали искаш , а щом искаш значи ще бъде! От теб си зависи всичко.

-пф много ясно,че зависи от мен.

И това ако не е заяждане с цел пък на.

И после аз виновна,аз да се извинявам,даже по едно време помислих,че се шегува за да ... продължи да ми пише , но безуспешно.

Той си е излязал с приятели запознал се е С момичета,разменили са контакти и сега си пишат, а щом си е намерил друго забавление ,аз съм излишна. И после аз използвачка.

Дето отказвам 3 срещи с момчета само защото тайно се надявам,че той е човека и опрощавам всичките му недостатъци.  Вчера например брокера Ивайло ме покани на разходка след танците, а Георги онзи ден, и аз им отказах , защото най-голямото ми желание беше да си гушна Спешъла и да остана в ръцете му завинаги. ОБАЧЕЕЕЕЕЕ, той ясно ми каза, че няма грам чувства към мен и няма шанс да се видим така както аз исках, на романтична среща, а не излизане ей така приятелско. Но това съвсем не ме обиди след всичките му грубости вече почвам да свиквам да не очаквам кой знае какво разнообразие от думи от него , но в сряда прекали… и му казах последното сбогом, което ще е завинаги.

Значи … случило се нещастие случило се, аз както винаги му показвам подкрепата си, защото не ми е безразличен както знаете, или поне не беше, за разлика от него , който за нищо не се сеща свързано с мен. Примерно курса, или танците или някакво важно събитие да покаже малко, заинтересованост, че му пука разбирате нали ? Но той не е като да мисля като хората с горната глава, ако ще да бъде заинтересован , ще е ако са се виждали или ако вече са се обвързали , така за хора, които живота си дават само и само да е добре , няма смисъл от интерес….

Както и да е , не пита и не пише успех с курса, приятно прекарване на танците , да ги пръснеш на защитата или т.н за разлика от моето вълнение и трепет при негови изяви било то в работата или някъде като излиза … но нали по-горе описах, че пожеланията не бива да идват от вътре както ги мислим така да ги казваме , а трябва да са точно така както той иска да бъдат. Та сряда , в деня ми за къпане с косата и танци , познайте каква сцена ми разиграва.

-         На 23ти във Варна ли ще си ?

-         Не знам, защо , ще идваш ли ?

-         Ами така мислех, но май няма да стане.

-         Как така ще идваш , ти луда ли си ?

Чааай малко! Ти луд ли си ? Така ли реагират нормалните хора , които искат да ги видят ?

Първо не си ме изслушал , второ бързаш да си кажеш ужасняческото мнение, което не ти го искам . КАЗАХ, ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ.

Все пак не съм си сам рекърдс , за да пътувам на 1 милион километра, да резервирах някакъв онлайн билет , но не го потвърдих, доста скъпо щеше да ми излезе, а и от работата сега няма да ме пуснат покрай усиления прием на пациенти. Така, че дори да си беше там , така или иначе нямаше да стане. Какво бързаш като пърле пред майка. Както й да е, вече ми беше 1ви ден цикъл и бях запалена от сутринта с нерви, така че още неговата неразбирателност ми липсваше. Пълен тъпак ! Ядосана , нервна и мега разтроена , защото знаете че аз изживявам и на близките ми хора емоциите, а тогава взех от неговата енергия, защото го имах за близък, иииии освен че не ме разбра, не се опита да разбере какво бях замислила. Вие, които четете блоговете ми от близо 4 годинииииии, ме познавате и знаете, че съм толкова срамежлива, че не бих му се показала, знаете с Александър и Колумб историите, мислите че с псевдо Специалния ще е различно, да бе…

Да бих отишла да го изненадам , ама само в мислите ми … Реално ако отида до Варна сити, ще си се скрия някъде в миша дупка и ще чакам да го видя случайно на улицата , и ако ме е твърде много срам да се скрия и да не се видим, или ако се видим да се скрия зад нещо и да се разминем. Да гледам блогърите в ютуб, как отиват от Попово до Варна с влак и правят мега милата изненада на някой, но явно е по-заслужил от него , и момичето не е толкова срамежливо.

Повече от очевидно е, че макар че 6 месеца + , споделям с него всяка минута от деня си , и му говоря за себе си , въпреки че не обичам и искам той да е темата на разговор и да е в центъра, ТОЙ НЕ МЕ ПОЗНАВА. 

Може би и аз не го , след като от миналата събота и неделя, когато е излязъл с незнайно кои хора, стана супер заядлив. Ей така от нищото!

И в сряда ми заявява, че не обича изненадите , и подаръците, които е получил от мен до сега са били безсмислени. Че само когато си се виждал с някой 10 години имаш право да му дадеш подарък. Естествено, как можах да помисля, че ще се зарадва на подарък от сърце , за него тези подробности грам не са важни , трябва да си сив реалист и и да мразиш всичко , да си негативен и да не мечтаеш. А вие горките искате да откриете такъв мъж, пфффффф мъж какво мъжко има в това, да кажеш на момиче : „ТИ КОЯ БЕШЕ?“

Значеееее бих преглътнала тъпотиите му от онази вечер , и жалкарщината с отвратителното обръщение, към човек дал му толкова много от СЪРЦЕТО СИ.. ОТ СЕБЕ СИ, но тая грозна фраза… не!

Не я заслужавах! Каквото и да казах , колкото и да бях и да съм когато го пиша това, и да съм в яда си попрекалила, това не е приемливо, това в моя свят , във вашият като читатели и мои приятели , не е нормално, не е красиво, не е мъжко, долно е.

Знаете, че когато обичам близки до сърцето хора , се старая да ги усмихвам по всевъзможни начини.

На сестра ми скоро й подарих гейминг слушалки, на Моника, която вече е в забравата съм й поръчала гривна сребърна с камък лилав който бил на нейната зодия, аз ги подготвям нещата от рано. Такава съм , раздавам се, от 6 години все четете за моите изненади към някой. Хубаво може и да мрази изненадите и да не ги харесва и да мисли че имам смелост да се видим и да го е страх ама да каже ТИ КОЯ БЕШЕ…. Просто падение…

То преди това имаше и друго ей сега се сетих , като ми лепна това нещо като петно, че съм нахална ,луда , глупава да се изтреса там като досадница без да помисли, че само в най-смелите фантазии бих го направила . Питах го защо не обича изненадите и какви подаръци е правил на половинката си или нещо от сорта а на половинката какво си правил като изненада а бе в тези линии беше.

Той няма да повярвате какво каза :О

ЗАЩО СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ МИ ПОЛОВИНКА ?!

Боже Боже , жива да не бях. Казала съм била ,че еди що си еди какво си , а беееееее я бай.

Какви са тези шитни? Като не си разбрал питай не си прави умозаключения като не умееш да мислиш , ужас . Ужасен. Развали ми срядата с гръм и трясък, а беше късно и хлипах поне до към 1-2 за да размишлявам над ТИ КОЯ БЕШЕ ……..

А изненадата я приготвях от месеци , дори не искам да я пускам , такъв долен загубеняк нищо не заслужава.

То когато ходих за книга да си взимам и в книжарницата видях картичка и казах ето тя ме вика , за него си е , и външен облик и всичко, и накрая да изтърси толкова силни и болезнени думи без да се извини след това. А другите неща които са от чужбина, доставката е повече от 9 дни , и точно на 23 ще са тук…. Толкова старание и приготовления за какво ???????? за нищо…..

Затворих страницата и с тая драма от живота си.

Четвъртък приех поканата на брокерчето Ивайло за разходка в НСА.

Дооооооооста е висок , ама като ви казвам доста значи, доста застанах до него и вдигнах глава да го видя.

Най- голям интерес явно му направи частната ми работа по адреси, и само ме пита .

-         Предлагали ли са ти да им правиш нещо еротично.

-         Да.

-         И ти какво разказвай.

-         Нищо, аз не съм по тези неща. Твоите интереси какви са.

-         Е чакай де, ако някой ти пусне порно , не се ли възбуждаш, като гледам имаш големи гърди.

 

И нещастника се пресяга да ме пипа, представяте ли се ?

Да ме опипва на първо виждане , казах му че е късно и е време да се прибирам, и си тръгнах. Ужас.

После как да приемам да излизам на разходки като разочарованията следват едно след друго.

Петък … с Георги фотографа пак на НСА, този път му поставих условие да се видим преди танците , имахме 40 мин идеално , бих го преживяла.

Грешах … не бих.

Смееше се дори на несмешните неща и имаше навика да ме удря по гърба. Толкова силно сякаш съм един от приятелите му, без въздух останах на 2 пъти толкова силно ме перна , че не издържах и казах, че ме боли …

Добрата новина е , че тези 40 минути свършиха бързо без повече от  адското силно удряне. Като цяло явно му секнах чувството за хумора след като след , като му казах за болката и спря да говори и си мълчахме и се разхождахме.

Днес почна курса, няма да повярвате имаше слайдове на английски и ги разбрах ! Много се радвам , значи има ефект от зяпането на клипчета по ютуб с научна цел .

Станах в 5 и 30 и в 7 тръгнах , 8 бях там със съботното забавяне на автобусите.

Хиси и нейните колежки от Правец дойдоха чак … в 8 и 20, после се настанихме и почна курса , първо теория после практика, на обяд предложиха да поръчаме нещо от хепито, а там всичко е огън … много скъпо , а аз не се бях подготвила финансово чак толкова. Имах в портмонето само 10 лв , а най-евтиното обедно меню беше 14 лв , не ми беше удобно да търся от Хиси писи , и за 9.99 си поръчах треволяк, някаква салата мега малко грамаж, все тая за утре ще си знам да си нося повече, въпреки че ако на ден се ръся по 20 лв за такива поръчки ще олекне портмонето , повече от сега хахах.

Бях си взела солети , но още на първата почивка ги изядох.

Накрая вече ми се затваряха очите, и лектора само мен гледаше , а имах очила , и задремвах към 17 часа не издържах да гледам презентацията , а бях и по къси гащички , толкова къси ,че само ги смъквах да не ми се вижда дупето.

Нямам къси панталонки, аз не нося … тези бяха останали от морето , къде бяха върху банските защото и те много отрязани , човек ходел да се пече … да бе , аз изгарям като раче червено.

И като казах раче , пак за онзи гаден тип се сетих …. Черен ли ви е вече и на вас ?

Как не го е срам тцтц …

Сега се присетих и за изненадата , какво питам като си спомням, че му е правила подарък екскурзия до Париж … че нали и тя е била като него скитница по държавите , с моделите навсякъде са пътувалии…. Един за друг просто , а на мен с цялото си нахалство казва .. НАЛИ СМЕ РАЗЛИЧНИ КАКВО ИСКАШ ? А ТИЯ 6 МЕСЕЦА СЛИВИ ЛИ ИМАШЕ В УСТАТА ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ И НЯМАШ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ВИДИМ. Използвач гаден само залъгва, че му е приятно и да се опитвам да му угаждам все да е на неговото , а той само простотии да ръси , различни били ….

Ходи си там при моделките с тях си ЕДНАКЪВ . Кифльо.

 

До къде стигнах .. а , да за курса говорех, много ми хареса , утре пак и после на горен крайник началото на юли. Може би ще кача клипче в канала ми , ще е скрито и при следващия пост , ще постна линка.

 

„Кажи, доволен ли си в какво превърна ме

сърцето ми разбито кой ще събере.“

 А им се смеех на тези дето поздравяват с песни хаха ако има такава дето да е с по-брутален текст от " духай супата кретен и по-добре , на щастлив преструвай се" то тя е поздрав за него. Без повече питане за него или за други , ако има нещо с аз ще си разкажа. 

Лека и спокойна да ви е поне на вас нощта. 

image
 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdrachna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 109993
Постинги: 103
Коментари: 31
Гласове: 163
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930