Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2020 20:06 - Мъжка гледна точка- част 2.
Автор: zdrachna Категория: Хоби   
Прочетен: 929 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 12.04.2020 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


 Здравейте мили читатели, радвам се, че все пак нещо от написаното във вчерашния блог, е предизвикало вашият интерес. Сутринта като се събудих получих 3 съобщения с още въпроси по които искате мъжка гледна точка, е разбира се и моята. Тази нощ спах много добре, защото през деня се бях супер много уморила от прекосяване на София и работа, и сега имам сили даже да изчистя вкъщи , нищо че е празник, нека всички с имена на цветя са живи и здрави.
Както мнозина от вас знаят неделята е ден за разкрасителни процедури къпане с косата, правене на маска, епилиране на ръце, лакиране , оправяне на вежди, трябва да си гладя и униформата за утре за работа и може би да си сготвя нещичко. Чакам обаждания за ходене по адрес до 13 часа и после си отделям нужното време за мен , а и има филми по нова, ей сега от 12 и 30 започва първият и след него още един.
Днешният постинг , ще е кратък тъй като вчера бях по обширна, а и не беше предвидено да пиша пак толкова скоро. Също така очаквайте и нови поезиини попълнения в блога за поезия.
Напред към първата част въпроси :
1. Дали е добре да си триеш чата с някой и после да се сдобрявате и пишете ?
По принцип не е добре въобще да се караш с някого и да се налага да се сдобряваш с него. Естествено зависи от различната ситуация. Не винаги човек може да прави компромис особено, когато иска да отстоява своята различна позиция по дадени теми. Да тъпо е да триеш чат и после да пишеш , но по – тъпо е да пазиш стар чат и да ти напомня миналото , когато си имал някакви надежди и очаквания, а сега си останал оглозган и самотен и нямаш нужда от нещо, което ти напомня за неосъществимото.
ВВ: Да добре е да изтриеш чата и изобщо всичко напомнящо ти за миналото. Човек трябва да продължи напред независимо дали още чувства или не. Понякога не си струва да се бориш.
2. Мислиш ли, че е добре да се отрича от теб десетки пъти и ти пак да тръпнеш за неговото внимание ?
Не , не е добре, но не може човек да контролира своите чувства и вълнения. За някои от отричанията от мен вероятно сама съм си виновна, но истински силният и зрял човек не трябва да се отказва и да действа на момента , а трябва да е мъдър и да мисли.
ВВ: Ако някой се отрече от мен един път няма да тръпна за неговото внимание, бързо си отсявам важните хора от тези на които просто им е за чата.
3. До кога ще се подценяваш ?
Докато си възкреся самочувствието от пепелта. Много труд и техника трябва за това, знам че греша, но се уча да се оценявам повече, да се харесвам и да се приема такава каквато съм, все пак има хора, които са видели и хубаво в мен.
ВВ: Ще се подценява винаги, когато попада на мъже путки, които я подценяват и обиждат и тя приема думите им за чиста монета и истина. Ако до нея има човек , който я цени, уважава и всеки ден и казва, че е красива току-виж тя му повярвала и осъзнае, че това е самата истина. Не е като другите и си личи, всеки който е имал честта да я опознае дори да е за ден , го твърди това.
4.Колко време ще чакаш от някого да те зачита и да ти пише дори, когато е зает? Една дума не отнема и секунда.
Знам го, така е. Чакането и мен ме побърква , но да кажем давам толеранс от няколко часа и чакам до края на деня примерно. Но ако и тогава няма нито дума да каже че е зает или има работа , почвам с въпросите, които не се харесват на отсрещната страна и започват отбранителните нападки , което е гарант за бъдещ скандал.
ВВ: Аз бих чакал 10 мин, и после ще си изляза или ще си пусна филм и няма да й пиша до другия ден по същото време , нека тя се чуди какво правя и къде съм хаха.
5.Всичко ли можеш да му простиш, и обидите и предателството да отива при други докато си му подарила част от теб през нощта ?
Очевидно да, мога да прощавам много неща, непростими за околните, даже бих казала че мога да простя всичко зависи в името на какво е. Това за подаръка през нощта не го разбрах ..
ВВ: да, и аз бих простил всичко, без изневяра повече духовна със сърцето и желанието , отколкото физическа.
6. Кога ще отвориш сърцето и душата си за човек, който наистина държи на теб ?
Ооо няма да е скоро , това може би не пита но не ми се занимава с любови поне тази година . То реално нищо не се знае и може всеки момент да се появи подходящия и да ми плени сърцето , но ще го удържам доколкото мога поне тази година без срещи и надежди. Другата година пак може да ме разочаровате .
ВВ: мда, това питам и аз кога ще го отвори сърцето? Когато му дойде времето и се появи точният човек, а може би вече се е появил или е някъде там и чака само да настъпи точното време и да отпадне карантината.
6. Това ли беше краят със Спешъл бой ?
Не може да има край, като не е започвало нищо. Но на чата- да. Когато човек сам се откаже нищо не може да го възкреси отново.
ВВ: Да. Надявам се.
7.Той ли сложи края?
Да.
ВВ: Не знам.
8. Готова ли си да продължиш напред с друг човек?
Напред с друг чат, да. Чувства и надежди не не , тази година не.
ВВ: Не мисля, че е готова за нищо в момента.
Благодаря ви за въпросите и интереса, аз почти привърших с всичките си задачки и сега ще се лакирам и ще си гледам предаването по нова. Много беше хубав филма в 12 и 30 днес , гледайте го ако имате възможност. До скоро.
П.С не съм сляпа , умишлено не отговарям на последния въпрос, не му е тук мястото. Надявам се да ме разберете.
image


image





image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. themastermind - Продължение на моята гледна точка от предния постинг
13.04.2020 00:08
1. Дали е добре да си триеш чата с някой и после да се сдобрявате и пишете ?
- Не и когато е заради различни позиции по дадени теми.
2. Мислиш ли, че е добре да се отрича от теб десетки пъти и ти пак да тръпнеш за неговото внимание ?
- Хора, за какво отричане говорим, щом не са се виждали дори?
3. До кога ще се подценяваш ?
- ВВ, ако самочувствието й зависи от някой външен човек, дали това е добро решение на проблема?
Ами ако на този човек му се случи нещо, тогава пак ли ще се изпепели? Не я подценявайте толкова, може да се справи и сама.
Бъдете независими, хора.
4. Колко време ще чакаш от някого да те зачита и да ти пише дори, когато е зает? Една дума не отнема и секунда.
- По подразбиране, ако човек не отговаря, следователно има работа. Дори да е сийнал, може да няма възможност да отговори на момента.
5. Всичко ли можеш да му простиш, и обидите и предателството да отива при други докато си му подарила част от теб през нощта ?
- Въображението може да е добър съюзник, но и жесток противник.
6.1. Кога ще отвориш сърцето и душата си за човек, който наистина държи на теб ?
- ВВ, разбрахме вече, че тръпнеш в очакване :D
6.2. Това ли беше краят със Спешъл бой ?
- Времето ще покаже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zdrachna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 110112
Постинги: 103
Коментари: 31
Гласове: 163
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930