Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2017 22:41 - НЕБЕТО Е ГРАНИЦА
Автор: zdrachna Категория: Хоби   
Прочетен: 1309 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Възхитена съм, развалнувана и все още треперя след този филм. Накратко „Кийт“ (на английскиKeith) е филм на режисьора Тод Кеслър. Сценарият е написан от Тод Кеслър и Дейвид Зейбъл и е базиран на разказ на писателя Рон Карлсон. Във филма участват актьорът и поп-звезда Джеси Маккартни, Елизабет Хернойс и Марго Харшман.

Премиерата на „Кийт“ се състои на 13 септември 2008 г., в 19:30 ч., след концерт на Джеси Маккартни в Мандалей Бей (Mandalay Bay Resort and Casino), Лас Вегас, а на 19 септември филмът е пуснат и в кината.

Във филма се разказва за Натали (Елизабет Хернойс) — 17-годишно момиче, което се влюбва в своя съученик Кийт (Джеси Маккартни).
"Любовта е сила, която не можеш да кантролираш". - Историята се върти около популярната сред връстниците си 17 годишна ученичка от горните класове на гимназията Натали (Елизабет Хернойс), която мисли, че е наясно с живота, докато не среща и не се чувства привлечена от новия ученик Кийт (Джеси Маккартни). Първоначално тя е подразнена от новия си партньор в лабораторните упражнения от часовете по химия и е изумена от това, че той малко се интересува от нея. В края на краищата обаче, си пада по него. 
Ако си мислите,че това е поредната тийн историйка - ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕТЕ. Този филм грабва и въздейства силно върху психиката на всеки човек,който се усмели да го гледа. Няма нищо общо с оня болкук звездите в нашите вини или вините в звездите ни ! НЕ! Тук е показано истинското измерение на любовта във възможно най-чистата и форма. Тук още е демонстрирано явно силата на човешкия дух и как нищо не може да сломи,човек познаващ истинстака болка,но въпреки всичко верен на себе си и на това, да бъде себе си без да го вълнува хорското мнение. Разбира се филма не се е разминал и без обичайните тийн теми за първият път, любовта между най-известните в училището и един проект по химия и една любов, една тайнственост и една мечта за жълт пикап, Лондон,мечти, колеж Дюк и едно обещание, че нищо няма смисъл без човека, който обичаш.Обещание, вричане, чувства, споделяне, болка,болест, старание, несломим човешки дух, оптимизъм и всичко това базирано на любов от детството, невидима и незабележима, но искрена и чиста, движеща света, възкресяваща, помитаща, трогателна, силна , погубваща, променяща , но ИСТИНСКА ЛЮБОВ- искаща само повече време, само това ... 
 Приятно гледане ! 

http://online-filmite.info/stuff/romance/keith_kijt_2008/6-1-0-7188








Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdrachna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 110087
Постинги: 103
Коментари: 31
Гласове: 163
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930